Opa! Tanja Žagar pokazala, kako "nevarna" je, samo poglejte si, kaj drži v rokah

Opa! Tanja Žagar pokazala, kako "nevarna" je, samo poglejte si, kaj drži v rokah (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
21. 4. 2021

Priljubljena pevka ima v drugi nosečnosti očitno odličen in zdrav apetit.

Tanja Žagar je v kuhinji zelo spretna, saj rada pripravlja kvalitetno, domačo hrano. Večkrat je že pokazala sladice, ki jih je spekla za svoje najbližje - od jabolčnega zavitka do torte reforma, pa še kakšna dobrota bi se našla.

A zdaj je v roke vzela valjar, kuhinjski pripomoček, ki ga ne vidimo samo v kuhinji, ampak tudi v kakšnem humorističnem stripu, ko mož malce prepozno pride domov ... No, Tanja ga je zagotovo rabila za druge namene, saj je svoje sledilce na Instagramu takole vprašala za predloge: "Jutrooo! Meni se že kuha. Kakšen dober predlog za današnje kosilo??? Čakam vaše kuharske ideje."

Njeni oboževalci so se množično odzvali s svojimi zamislimi za domače kosilo in Tanja je v hipu dobila širok nabor idej. Med njimi je zagotovo našla kakšno, ki ji je bila všeč. Sledilci so opazili še, da je pevka videti zelo očarljivo in da njen trebušček lepo raste. Tanja pa ne more skriti dejstva, da je iskreno srečna in da že komaj čaka, da se njeni družinici pridruži nov član ali članica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)