Opa, žgečkljivo! Renata Bohinc še ni bila tako seksi, s sliko "zgoraj brez" očarala čisto vse!

Opa, žgečkljivo! Renata Bohinc še ni bila tako seksi, s sliko "zgoraj brez" očarala čisto vse! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
27. 1. 2023

V zadnjem času s svojimi fotografijami številnim požene kri v obraz ...

Renata Bohinc je izjemno fotogenična dama. Pred kamerami je domača že od mladih nog, saj je bila uspešna manekenka. Vrsto let je bila posvečena samo svoji družini, dvema hčerkama in sinu. Zdaj, ko so njeni otroci skorajda že odrasli, pa je očitno sklenila, da je čas, da se posveti svojim hobijem, med njimi pa je tudi poziranje.

Morda vas zanima: Blaž Švab presenetil, o tem še ni javno govoril, a zdaj je bil iskren o osebi, ki mu je veliko pomenila

Z zadnjo objavo na Instagramu je požela nemalo navdušenja, saj se je pred fotoaparat postavila "zgoraj brez" - a seveda v mejah dobrega okusa. Oblekla je jakno iz jeansa, pod katero ni nosila ničesar in nastal je izjemno seksi prizor! "Tvoj cilj bi moral biti resnica. Bodi najboljša različica sebe," je zapisala ob fotografiji, in samo dodamo lahko še, da se ona zagotovo trudi v tej smeri.

Preberite še: Saša Lendero se je v javnosti pojavila prvič po ločitvi, tukaj so vse fotografije!

Prizor je med njenimi sledilci požel veliko navdušenja, Renata pa je bila ob tem deležna pohval. Vsekakor je ena od tistih znanih Slovenk, ki dobro ve, kaj pomeni rek "manj je več" in ga upošteva tudi takrat, ko pozira. Njeni najbližji so na njo izjemno ponosni in jo podpirajo na vsakem koraku - tako, kot je ona podpirala njih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)