Opaaa, to pa je sprememba pa pol! Hajdi iz Poroke na prvi pogled čisto spremenila svoj videz (poglejte slike!)

25. 3. 2023
Deli
Opaaa, to pa je sprememba pa pol! Hajdi iz Poroke na prvi pogled čisto spremenila svoj videz (poglejte slike!) (foto: PLanet tv)
PLanet tv

Kaj pravite? Bi jo prepoznali ali ne? Mi mirno priznavamo, da je ne bi.

Zagotovo se spomnite edinega para iz prve sezone Poroke na prvi pogled, ki je ostal skupaj. Hajrija Jasarova oziroma Hajdi, kot jo poznamo mi, in Anže Žerovec sta edini par, ki sta se po eksperimentu tudi v resnici poročila.

Hajdi je presenetilo z drzno spremembo, kajti odločila se je, da ne bo več svetlolaska. Pravzaprav je sedaj postala rdečelaska. To moraš videti! Glejte spodaj.

 

@hajdijasarova

♬ henny martini - .

Pod videoposnetkom se je zvrstilo kar nekaj komentarjev, ki poudarjajo, kako čudovita je Hajdi in da ji sprememba res pristaja.

Hajdi in Anže sta res prikupen par in želimo jima vse dobro. Skupaj se lotevata veliko projektov. Večkrat tudi spregovorita o tem, kaj počneta in kako izgleda njun zakon. O tem smo pisale tukaj. 

Preberite več na Cosmopolitan.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta nedavno s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Več pa v podkastu, vabljeni k ogledu.