Opala, srčna izbranka Luke Basija v taki opravi hodi po hiši, nič čudnega, da je tako navdušen nad svojo Nastjo!

Opala, srčna izbranka Luke Basija v taki opravi hodi po hiši, nič čudnega, da je tako navdušen nad svojo Nastjo! (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
19. 8. 2022

Urejena ni samo na koncertnih odrih in televizijskih zaslonih, na svoj videz je pozorna tudi doma, med lastnimi štirimi stenami.

Pevka Nastja Gabor, ki je že pred časom ukradla srce priljubljenega pevca Luke Basija, je resnično prava lepotica. Število njenih oboževalcev se veča, sama pa poskrbi za to, da se jim na primeren način oddolži za vso pozornost in njihovo naklonjenost.

Tanja Žagar v kopalkah: Takole je videti po porodu in nam se zdi noro lepa

Tako jih občasno razvedri z lepimi prizori na družbenih omrežjih. Zdaj je očarala s slikami, ki so nastale v njenem in Lukovem čudovitem domu. Na njih je mogoče videti Nastjo med čiščenjem, družbo pa ji delajo gospodinjski aparati.

Tudi med tem početjem je zelo očarljica - oblekla si je strgane vroče hlačke iz večnega jeansa in črni, kratek top z naramnicami, ki razkriva košček njenega ravnega in čvrstega trebuščka.

"Sem ena tistih, ki ima dom rada urejen in čist.😅 Čiščenje me sprošča, lahko rečem, da je moj hobij ali pa da sem že celo profesionalka v tem ob dveh otrocih in dveh psih," je med drugim zapisala postavna in rahlo zagorela Nastja. Z njo se lahko marsikdo poistoveti, saj številnim čiščenje in urejanje doma pomeni isto kot njej - sprostitev in zadovoljstvo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)