Optika Sentina odprla vrata tudi v Ljubljani

10. 2. 2014
Deli
Tjaša, Eva, Katja in Ivana so bile navdušene nad pestro ponudbo. (foto: Mirjam Čančer)
Mirjam Čančer

V ljubljanskem City parku se je odprla nova optika Sentina, šesta v Sloveniji in sedma v skupini. Na prijetnem in sproščenem dogodku so povabljenci prvi imeli priložnost spoznati pestro ponudbo optike.

Obraz optike Sentina je postala manekenka, novinarka, stilistka in televizijska voditeljica Tjaša Kokalj, ki svoj okvir korekcijskih očal že izbrala in sicer se je zaljubila v prestižno znamko Jimmy Choo.

Povabljence je tudi pozdravila in povedala nekaj besed o poti optike, ki se je začela na Ptuju, nato pa so se podali na drug konec Slovenije, v Koper. Po Celju, Slovenj Gradcu in Mariboru so pristali v centru Slovenije in to v najbolj obiskanem trgovskem centru.

Nad pestro ponudbo in zanimivo podobo optike so bili navdušeni tudi povabljenci, manekenka Eva Ahačevčič si je ogledovala sončna očala znamke Tom Ford, medtem ko je bila nekdanja televizijska voditeljica Danica Lovenjak navdušena nad zlatimi okvirji znamke D&G.

Danica

Oblikovalka unikatnega nakita Katja Koselj pa se je spogledovala s korekcijskimi okvirji trenutno zelo modne mačje oblike. Po uradnem delu je ob zvokih DJ Perota sledil sproščen klepet ob dobri hrani, pijači in vrhunski ponudbi očal v novi optiki Sentina.

Katja

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk