Orgazmični gel Play O

Vir: Govori.se
17. 5. 2010 | Promocijsko sporočilo

Ženske! Tukaj imamo nekaj, kar bo sprožilo krike veselja: nov izdelek, ki  vam bo olajšal pot do orgazma.

Če to še zmeraj ni dovolj, da okupirate lekarne in trgovine, naj povemo, da bo vaš orgazem tudi prijetnejši in intenzivnejši!

Govorimo o gelu Durex Play O – tukaj je, da revolucionarno spremeni življenje žensk po vsem svetu. Izdelek, ki prihaja na naš trg (april/maj 2010), deluje tako, da spodbuja dotok krvi v klitoris – najobčutljivejši organ ženskega telesa – in s tem spremeni vsak dotik in gib v še večje zadovoljstvo.

Preskušanje izdelka pri uporabnicah je prineslo navdušujoče rezultate: 79 % žensk, ki so uporabile Play O, je doživelo orgazem, 67 % žensk pa je odgovorilo, da jim je gel nudil slastno stimulacijo.

Orgazmi niso posebni samo zaradi prečudovitega in razveseljivega občutka  sprostitve in zadovoljstva. Znanstvene raziskave so pokazale, da orgazmi naredijo ljudi srečnejše, bolj zdrave in sproščene. 

Durexova raziskava iz leta 2006/2007 »Sexual Wellbeing Global Survey« je pokazala, da orgazem doživi 2-krat več moških kot žensk, da 17 % žensk redko ali nikoli ne doživi orgazma ter da si ena od petih vprašanih žensk želi poskusiti poživljajoč orgazmični gel.

Kot posledica ugotovitev te raziskave so ženske razvile gel Durex Play O, da bi pomagale ženskam. To je del Durexove zaprisege, da pomaga ljudem izboljšati spolno življenje z nizom izdelkov – pa naj so to lubrikanti, vibratorji ali kondomi.

Gel je, tako kot vsi ostali Durexovi izdelki, enostaven za uporabo. Samo iztisnite majhno količino gela Play O na konico prstov in ga nežno vmasirajte v klitoris. Začutile boste ščemeč, topel, a hkrati hladilen občutek, ki bo po 20 minutah pripeljal do vročice orgazmičnega zadovoljstva. Ker na orgazme vplivajo tako čustveni kot telesni dejavniki, priporočamo, da si za trenutke z gelom Play O vzamete dovolj časa. Ustvarite romantično vzdušje, v igro vključite partnerja, bodite sproščene in možnost za  dosego orgazma bodo še toliko večje.

Uporabnice, ki bi želele še dodatne nasvete o orgazmih vabimo, da si ogledajo tudi Durexovo spletno stran, kjer je poseben prostor, namenjen prav gelu PLAY O. Na spletni strani lahko rešite tudi zabaven kviz, ki vam bo razkril, kako dobri so vaši orgazmi, ter nasvete o tem, kako jih lahko še izboljšate. Tudi za vaše partnerje smo pripravili nekaj namigov ...

Torej, zakaj bi čakali?

NAJ SE O REVOLUCIJA ZAČNE!

O-ja! Pravzparav O-ja, ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Priporočamo