Oriana Girotto ima dovolj Potrča in ostalih pametnajkovičev: Če se to zgodi, vam pošljem račun!

Oriana Girotto ima dovolj Potrča in ostalih pametnajkovičev: Če se to zgodi, vam pošljem račun! (foto: Goran Antley) Goran Antley
15. 9. 2020

V zadnjih tednih se je na Facebooku vnela huda razparava v kateri so nekateri znani Slovenci povedali svoje mnenje o maskah in koronavirusu in vse se zdi, da ima voditeljica Oriana Girotto vseh teh že pošteno dovolj.

"Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi svojo 'revolucijo' tiho speljali in dejansko ne nosili mask (čeprav, roko na srce, koliko minut na dan nosite te famozne maske? Mogoče 10min v trgovinah? 2min na fitnesu na vhodu? In zaradi tega vsa ta revolucija? Kje ste pa bili, ko so se pojavili resni problemi??). A, ne, vaša misija je razširiti to dejanje, druge prepričati naj vas posnemajo. Ker najlažje je slediti populističnim valom in ovci govorit, naj ne bo ovca, da se bo pametnejša počutila. In, čestitam, ljudje vas dejansko poslušajo, še nikoli niste imeli toliko lajkov pod svojimi posti, bravo. Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost," je jezno zapisala na Facebooku in tako odgovorila Marku Potrču, Tanji Ribič in ostalim, ki v teh dneh pozivajo k nenošenju mask in opozarjajo, da ne gre za tako nevaren virus, kot ga prikazuje uradna stroka.