Oriana Girotto ni skrivala, kakšen oče je Boris Cavazza, osupnili boste

19. 6. 2024
Deli

Voditeljica Oriana Girotto ne skriva, da ima njen sin Aleksander danes z očetom Borisom Cavazzo takšen odnos.

Voditeljica Oriana Girotto je prava srečnica, saj ima z nekdanjim možem, igralcem Borisom Cavazzo izjemo lep odnos, lep pa je tudi odnos, ki ga ima Boris s svojim sinom Aleksandrom. "Glede na to, da je Aleksander najstnik, prihaja obdobje, ki s seboj prinaša nove izzive, a z Aleksandrom se o vsem odkrito pogovarjava. Zaupa mi, zato tudi jaz njemu. Poznam njegove prijatelje, in če zaradi kakšnega žura ostane ponoči zunaj, nisem prav nič zaskrbljena, saj vem, da bo vse v redu," je že nekaj časa nazaj za revijo Zvezde povedala Oriana, Aleksander pa je danes že povsem odrasel in tudi izzivi najstništva so že za njim. 

Goran Antley

"Boris je človek, ki ima v sebi kup tako značajskih kot profesionalnih sposobnosti, zato ni čudno, da mu je Aleksander tako podoben. Sicer pa je oče zanj tudi velik navdih. Odlično se razumeta, všeč pa mi je, ker ga Boris tudi spodbuja," je bila iskrena Oriana, ki ne skriva, da imata z Borisom še vedno odlične odnose in da je zelo ponosna, da sta tudi po ločitvi uspela ohraniti odnos, ki je lahko mnogim za zgled.

Aleksander že nekaj časa živi z očetom, saj se je Boris z ženo Ksenijo Benedetti že pred časom iz centra mesta preselil na obrobje Ljubljane, kjer neznansko uživa. "To je pritlična mini hiša z atrijem in mansardo za Aleksa, tako da Boris ne bo plezal  po stopnicah. Trenutno je res veliko dela z obrtniki, delavci, je pa lepo! Boris kar sodeluje pri prenovi, čeprav se mu najprej ni ljubilo," je takrat v pogovoru za Jano povedala Ksenija Benedetti.

"Lepo je. Imava sicer različen okus in ga je včasih težko uskladiti, a nazadnje najdeva skupno rešitev. Boris ima izjemen čut za estetiko. Zaradi njegovih sugestij sem nekajkrat  spremenila mnenje, za nekatere stvari se pa še pogajava," je bila v tistem času zgovorna Ksenija.

Skupaj z njima bo živel tudi sin Aleksander, ki ga ima Boris iz zakona z voditeljico Oriano Girotto in s katerim se odlično razumeta.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek