Oriana Girotto povedala svojo grenko resnico o kilogramih, zdaj je jasno, zakaj je vedno tako zelo vitka

23. 5. 2023
Deli
2 / 2
Sašo Radej

"Potem so zelo pomembne mladostne misli, pa tudi, da se ne oziraš na to, kaj drugi mislijo, kakšen bi moral biti pri svojih letih, ampak živiš tako, kot se počutiš. Na primer, marsikdo je rekel: po 40. letu pa ne morem več na festival, kot je Metal days.

Saj se staram jaz, ampak se tudi Marylin Manson! (smeh) Treba je ohranjati družabno življenje s prijatelji, to je tisto, kar te dela najbolj mladostnega. Treba je ohraniti stik s svetom in se družiti z ljudmi," je bila iskrena voditeljica, ki ne skriva, da njena postava ni stvar naključja in da se mora za njo kar precej potruditi.

"Glede prehrane pazim na pravilen vnos, predvsem pazim na ogljikove hidrate. Vsako leto jih telo težje 'kuri' in jih spreminja v maščobe, tako da jih jem vsako leto manj. Pa seveda: mirni živci in lepo ljubezensko razmerje," je še dodala Oriana, njen recept pa morda ne bo vsem po godu, saj je jasno, da vsak prav gotovo ne bo tako zelo discipliniran, kot je naša lepa voditeljica.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju