Oriana Girotto se je očitno zabavala v masažnem salonu, takole ji je šlo na smeh

Oriana Girotto se je očitno zabavala v masažnem salonu, takole ji je šlo na smeh (foto: Goran Antley) Goran Antley
14. 9. 2021

Postavna voditeljica in turistična vodička je resnično vsestranska oseba.

Oriana Girotto je na svojem Instagram profilu razkrila, kaj trenutno počne - sodeluje pri snemanju filma in očitno je, da se nadvse zabava. Sledilcem je pokazala prizor, ki je nastal v masažnem salonu. Oriana leži na masažni mizi, njen obraz pa razkriva, da ji pri tem ni čisto nič hudega.

"Prizor v masažnem salonu: posnet! Režija: Tim Vodopivec, Scenarij: Urška Majdič, Tim Vodopivec. Igralci: Uh, same fejst face, tuje in domače. Boste vidli😄😄 Nekaj sladkega - Film," je ob prisrčnem prizoru zapisala Oriana. Seveda ni nobenega dvoma, ob taki ekipi bo nastalo nekaj res dobrega.

Ustvarjalci so na svoji spletni strani zapisali, da gre za "romantično komedijo zmešnjav, film, poln preobratov in zabavnih zapletov," ekipo pa sestavljajo kreativni akterji filmske industrije z večletnimi in mednarodnimi izkušnjami na področju filma, vizualnih medijev, glasbe, filmskih festivalov in animacije. Nobenega dvoma ni, da bo nastal odličen izdelek, do takrat pa bo Oriana zagotovo še razveselila s kakšnim podobnim, lepim in zabavnim prizorom hkrati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oriana Girotto (@girottooriana)

Priporočamo