Sin Oriane Girotto je vsak dan večji lepotec in te fotografije zares osupljajo

19. 8. 2023
Deli
Sin Oriane Girotto je vsak dan večji lepotec in te fotografije zares osupljajo (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Voditeljica Oriana Girotto ne skriva, da je najbolj srečna, ko ima nekaj prostega časa, ki ga lahko preživi s sinovoma.

Oriana Girotto, znana po svoji iskrenosti, nikoli ni skrivala svoje izjemne ljubezni do preživljanja prostega časa s svojima dvema sinovoma. Njena povezanost z njima je očitno in se odraža v njihovem odličnem razumevanju. Njen mlajši sin Edvard in njen starejši sin Aleksander pa se tudi odlično razumeta. "Med njima je 13 let razlike. Zadovoljna sem, da ga je tako krasno sprejel. Nenehno hoče biti poleg mlajšega bratca," je že pred časom za Žurnal24 povedala Oriana.

Nina Osenar pokazala, kako se po štirih letih hude izgorelosti zares počuti

Ljubljanski grad je postala priljubljena destinacija za Oriano in Edvarda, kamor se pogosto podata, da bi uživala v naravnem okolju in preživela čas po svoje in našla čas tudi za igro in za vse kar ju radosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oriana Girotto (@girottooriana)

Mnogi pa že zdaj opažajo, da je Edvard pravi lepotec, ki je prav gotovo po mami podedoval najboljše gene in zdi se, da bo odrasel v pravega manekena. Mnogi so osupli tudi nad njegovo pričesko in zdi se, da je zares pravi mali očarljivec, ki žara vse, ki ga srečajo.

Za mnoge se zdi, da bo Edvard postal pravi magnet za ženske, saj že zdaj izžareva čar in je prava paša za oči. No, morda se bo podal tudi v modno industrijo, kdo bi vedel, prav gotovo pa mu bodo odprta številna vrata in prepričani smo, da ga bo njegova mama Oriana podprla v vsem, kar se bo v življenju odločil ustvarjati.

Bonus video: Pogovor z Ano Roš.