Po razhodu od partnerja so Oriano Girotto videli v tej družbi, bila je nasmejana do ušes

20. 11. 2023
Deli
Po razhodu od partnerja so Oriano Girotto videli v tej družbi, bila je nasmejana do ušes (foto: Instagram/Oriana Girotto)
Instagram/Oriana Girotto

Postavna voditeljica, ki je bila vrsto let v partnerskem odnosu z glasbenikom Maricem Ajdičem, je od začetka oktobra samska.

Takrat se je namreč izvedelo, da sta se Orianna Girotto in Matic razšla. Mnoge je taka vest seveda razžalostila, saj sta se zdela ves čas skladen par. Imata sina Edvarda, za katerega oba skrbita še naprej, saj ga imata zelo rada. Tudi zato sta se potrudila ohraniti korektne odnose - zavedata se, da imata otroka, ki odrašča in potrebuje oba starša.

Poglejte, kaj je zakuhala naša prva sanjska ženska Miša Margan

A življenje gre naprej, kar Orianna dobro ve. Čeprav so razhodi boleči in niti malo prijetni, se je treba pobrati in si drugače osmisliti življenje. Prepričani smo, da je to ona zelo hitro naredila in da še naprej ponosno hodi po svoji poti. Pred kratkim je njena dobra kolegica Jasna Kuljaj pokazala, kako lepo sta se imeli in v čigavi družbi sta bili (v najboljši, seveda). Na svojem Facebook profilu je objavila lep prizor.

Ob fotografiji, ki je razveselila številne sledilce, je Jasna - seveda v svojem hudomušnem duhu - zapisala: "Sva mulčke malo peljali…na čvek bo treba pa enkrat v dvoje, ker tko se ne da nič zment v miru." Družbo sta jima delala Anastazija in Edvard, tako da je verjetno bilo resnično živahno. No, dami bosta že našli priložnost, da se srečata na samem in lepo poklepetata.

Številni so opazili, da je Orianna videti zelo sproščeno, bila je nasmejana in vesela. Fotografija je med Jasninimi FB prijatelji takoj požela veliko pozornosti in njeni sledilci so ji sporočali, da sta prav super. V središču Ljubljane je veliko lokalčkov in restavracij, tako da so si vsi skupaj verjetno privoščili kakšen prigrizek ali morda tudi sladico. Pomembno je, da jim je bilo lepo.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem