Oriana Girotto: Za 10 dni dela 7750 evrov!

Vir: Nova
3. 6. 2013

Ob tem ko Oriana Girotto v medijih jamra, da ji TV3 Medias za vodenje njene oddaje Sol in poper, ki jo je omenjena televizija predvajala, še vedno ni plačala honorarja, se je oglasil direktor TV3 Medias Bojan Umer, ki zatrjuje, da ima Oriana vse plačano.

Od TV3 Medias je tako dobila nakazanih kar 7750 evrov – in to samo za dobrih deset snemalnih dni! Še prej, preden je Oriana prenesla pogodbo na TV3 Medias, pa je na sedež omenjene televizije prišla s svojim bivšim možem Borisom Cavazzo, ki je naredil pravi teater, kakršnega od uglajenega gospoda, za katerega se Cavazza predstavlja, ne bi nikoli pričakovali.

Po naših informacijah so bili vsi zaposleni, ki so bili tisti trenutek na sedežu televizije, močno pretreseni, saj naj bi Cavazza doživel pravi izpad in kričal na vse zaposlene. Umer pravi, da tega izpada ne bi komentiral, ga je pa potrdil in dodal: "Oriana je dobila nakazanih 7750 evrov, za kar mora povprečen Slovenec danes garati tudi celo leto, zato se nam zdi tako blatenje in žaljenje našega imena, še posebej potem, ko je prejela celotno plačilo do zadnjega evra, več kot nedopustno!"

Več razkrivamo v novi številki revije Nova!

Morda vas zanima tudi:

Oriana Girotto zalila štiridesetko

Oriana Girotto zapeljala 7 let mlajšega

Oriana si je 40. rojstni dan podarila tatu

Priporočamo