Originalni Kingston in Danijela!

Vir: Govori.se
15. 3. 2010

Pop prvaki, kralji pozitivnih vibracij, neustavljivi žurerji in stalnica absolventskih izletov so se končno zbudili iz zimskega spanja. Na radijske postaje pošiljajo povsem novo skladbo Original.

Nov hit Kingstonov je prvič v njihovi dolgi in uspešni karieri duet, v katerem si glavni vokal izmenjujeta Reno in priljubljena hrvaška pevka Danijela. Reno in Danijela sta se izvrstno ujela na vokalnem nivoju, Danijelin simpatičen naglas pri izgovorjavi slovenskih besed pa daje skladbi še poseben čar.

Kingstoni z novim singlom tako le še utrjujejo svoj položaj na slovenski glasbeni sceni in dodajajo še en biser v svoj bogat repertoar. Skladba je svojo premiero doživela včeraj, od danes dalje pa jo lahko slišite tudi na vseh radijskih postajah po Sloveniji. V kratkem bo za skladbo Original posnet tudi zanimiv videospot, ki bo luč sveta ugledal konec meseca.

Skupina Kingston je vedno polna presenečenj in tudi tokrat bo tako. Za vse svoje oboževalce pripravljajo v sredo, 2. junija veliki koncert v ljubljanskih Križankah. Dogodek bo obeležil 15. obletnico njihovega delovanja, zato se nam obeta pravi glasbeni spektakel, ki pritiče eni od največjih skupin v Sloveniji.