Oseba, ki jo zelo dobro in dolgo pozna, zdaj o Mirjam Poterbin pravi TOLE (ni skrivala pravih čustev!)

Oseba, ki jo zelo dobro in dolgo pozna, zdaj o Mirjam Poterbin pravi TOLE (ni skrivala pravih čustev!) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
25. 11. 2022

Gre za iskren zapis, ki je pritegnil nemalo pozornosti.

Mama našega košarkarskega asa Luke Dončića, nekdanja manekenka in uspešna podjetnica, Mirjam Poterbin, je še dandanes prava lepotica, ki požanje veliko pozornosti, kjerkoli se že pojavi. Najbolj jo poznajo njeni najbližji pa tudi zvesti prijatelji, ki ji vedno stojijo ob strani.

TI škornji, ki jih nosi Saša Lendero, so čisto HUDI (nič čudnega, da so jo obkrožili znani in postavni slovenski fantje!)

To je očitno tudi z objav na družbenih omrežjih. Mirjam rada pokaže svoje prijateljice, s katerimi preživlja proste trenutke, ki jih je malo, saj ima veliko dela. No, tokrat pa je njena prijateljica iskreno razkrila, kaj si pravzaprav misli o Mirjam ter objavila čudovit prizor in še lepši zapis. "Meseci in milje nimajo nobenega vpliva na mojo ljubezen do tebe! Cenim tvoje prijateljstvo, si redek dragulj in vsak, ki te lahko kliče prijatelj, je bogato nagrajen s tvojim čistim srcem. Rada te imam, moja Mirjam!," pravi njena prijateljica.

"Kot da smo pobegnile iz živalskega vrta," pravi Rebeka Dremelj za Ano, Lorello in sebe, ta slika pa je razlog, zakaj

Na zapis se je odzvala tudi Mirjam, ki ni skrivala ganjenosti ob teh lepih besedah. Zapisala je, da sama čuti enako, hvaležna je, da ima tako osebo v svojem življenju. Ob tem lahko samo rečemo, da ljudje morda premalokrat povemo, koliko nam nekdo pomeni - vsekakor se pri tem gre zgledovati po obeh damah in na razne načine pogosteje pokazati naklonjenost tistim, za katere smo hvaležni, da jih imamo ob sebi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacqueline | Life & Beauty (@jacquelineprieto)