Osupljiva Jasna Kuljaj v majčki, ki vzbudi domišljijo (in skomine), res je fantastična!

Osupljiva Jasna Kuljaj v majčki, ki vzbudi domišljijo (in skomine), res je fantastična! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 7. 2021

Postavna voditeljica se očitno mudi na popotovanju po Italiji, od koder je pozdravila svoje oboževalce.

Jasna Kuljaj obožuje poletje, svoje počitnice si zna organizirati tako, da maksimalno izkoristi tople, sončne dneve. Odpravila se je v Italijo, kjer je nastal prizor, ki je očaral njene sledilce.

Za izlet je izbrala majčko brez rokavov, ki je živahne, rožnate barve, zraven pa je oblekla dolgo in mehko krilo, prav tako rožnate barve, s cvetličnim potiskom. Ozka majčka lepo poudari Jasnino bujno oprsje in vitek pas - očitno je, da je v odlični formi. Prikupna temnolaska je s to opravo pritegnila številne poglede in požela komplimente. Morda bi se morala večkrat odločiti za tako živahne barve, se vam ne zdi? Lepo pristojijo njeni polti in izpostavijo Jasnino naravno lepoto.

Voditeljica ni razkrila, katero destinacijo bo to poletje še obiskala, a zagotovo se bo spomnila na svoje oboževalce in jim polepšala dan s še kakšno fotografijo. Zdaj si bo dodobra napolnila baterije, saj jo čaka delovna jesen, polna poslovnih in družinskih obveznosti, ki jih zna dobro uskladiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Priporočamo