Osupljiva preobrazba Tince Vomer

Vir: Story
1. 8. 2013

Ena od življenjskih prelomnic 21-letne Tince Vomer je bil zagotovo nastop v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. Prijazna in ustvarjalna kuharica je sicer izpadla med prvimi, a je bila zagotovo med tistimi, ki so si jih gledalci najbolj zapomnili.

"Moj cilj je bil od nekdaj to, da sem v kuhinji, kar je moja sanjska služba. Šov me je naredil bolj močno, stvari, ki so me včasih prizadele, me sedaj ne več.

Bila je enkratna izkušnja, spoznala sem nove ljudi, videla sem, da lahko funkcioniram z različnimi karakterji in da mi tudi nenehna izpostavljenost kameram ni povzročala težav," pravi Tinca, ki se je po izstopu iz šova še bolj intenzivno posvetili svoji prvi ljubezni - kuhanju, vzela pa si je tudi čas zase.

Izgubila je kar 8 kilogramov

Preobrazba v zadnjih mesecih je več kot očitna, Tinca pa o njej razmišlja takole: "Vsaka ženska postane malo bolj samozavestna, če izgubi nekaj kilogramov, če ima lepo kožo in podobno. Sama sem imela kar precejšnje težave s kožo, imela sem akne in nisem bila ravno vitka. Zdaj pa sem v dveh mesecih shujšala za osem kilogramov.

Ko sem spoznala prijateljico in menedžerko, mi je ta prijateljsko in poslovno predlagala, naj razmislim o zanimivi zgodbi, ki bi jo prikazali v javnosti. Vsem sem se zdela zanimiva in škoda bi bilo to zavreči."

Tinci prej nikoli ni uspelo shujšati, zato je zgodba o tem, kako se je lotila preobrazbe, toliko bolj presuljiva. Kako ji je končno uspelo izgubiti odvečne kilograme, izveste v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2013

Story Story 32/2013, od 31. 07. 2013