Ota Roš ni uspela pridelati manekenske postave

Ota Roš ni uspela pridelati manekenske postave (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
6. 2. 2017

Za voditeljico rubrike POPIn Oto Širca Roš je najlepše leto njenega življenja. Pred skoraj enim letom je postala mamica sinku Premu, s katerim je na vso moč uživala na porodniškem dopustu. A vsega lepega je enkrat konec in tudi zgovorna plavolaska odšteva tedne do vrnitve v službo, ki bo predvidoma sredi februarja.

Ota prizna, da se na vrnitev še ne pripravlja, saj se trenutno pospešeno ukvarja s prenovo stanovanja v Gorici.

"Sicer se je veselim, vendar se ta trenutek z mislijo na vrnitev ne ukvarjam. Verjetno sem malo 'potlačila' dejstvo, da je to praktično že pred vrati. Ta most bom prečkala, ko pridem do njega. Kar pa se tiče ritma, bom verjetno potrebovala kar nekaj časa, da 'zalaufam'..., ali pa ne. Bomo videli," je povedala Ota, ki pred vrnitvijo na male zaslone nima kakšnih posebnih priprav.

"Preden stopim pred kamere, se bova morali sestati s stilistko, ki je prišla na novo, medtem ko sem bila na porodniški. Ker se še ne poznava, se bova morali uskladiti in ugotoviti, kakšno stilsko pot bova ubrali, da se bova obe počutili dobro," v smehu pove simpatična plavolaska, ki je že izgubila tudi nosečniške kilograme.

"Veliko sem se sprehajala z vozičkom, tudi na pilates za mamice z dojenčki sem hodila nekaj časa, vendar mi Prem ni dovolil kaj dosti slediti inštruktorici. Tako da mi ni uspelo pridelati telesa Giselle Bundchen, sem pa zelo blizu, manjka mi 10 cm v višino, pa jih lepo pokompenziram z dodatnimi v širino," je v svojem značilnem šaljivem tonu povedala vedno zgovorna Ota in dodala, da bo Prem, ki bo kmalu dopolnil eno leto, med njeno odsotnostjo v varstvu pri babici.

Barbara Majič

Priporočamo