Ota Roš: Včasih ‘pade’ tudi na rože

1. 4. 2011 | Vir: Story
Deli
Borut Širca in Ota Roš

Še lani avgusta je voditeljica Ota Roš zatrjevala, da ljubezni še ni na vidiku, in v intervjuju v naši reviji povedala tudi, da je dejansko ne išče.

In čeprav so ji vmes sem pa tja pripisali tudi kakšnega napačnega ljubimca, je Ota zdaj že nekaj časa resnično oddana. Njeno naklonjenost si je namreč pridobil postavni Goričan Borut Širca, ki je pri Oti očitno zaigral na prave strune.

Story: Ota, odkar ste se javno pojavili s fantom, se nam zdi, da še bolj sijete, kot ste prej. Je to vpliv ljubezni? Kako se počutite trenutno, kar zadeva ljubezensko področje?

Hvala, počutim se odlično na vseh področjih, poleg tega pa je še lep spomladanski dan in sem v družbi prijetnega novinarja … Prav nič mi ne manjka. (smeh)

Story: Aha, tako torej, tako se bova ‘igrala’ to igrico. Vemo, da skrbno varujete zasebnost. Je bilo torej težko narediti prvi skupni korak v javnosti, pred mediji s svojim spremljevalcem?

(smeh) Čeprav sem izjemno ekstrovertiran človek, se čustveno ne maram razgaljati, ne čutim potrebe, ko pa jo, to delim z najbližjimi. Po drugi strani pa ne vidim razloga, da bi skrivala partnerja, zakaj se ne bi mogla kot vsak drug par prijeti za roko in na vsake toliko poljubiti. Je pa res, da je bila zanj medijska pozornost neprijeten šok, čeprav sem ga na to poskušala pripraviti.

Story: Vedno vas vidimo veselo, nasmejano, polno energije … Pa ste tudi romantični?

Seveda sem. S pravo osebo v pravem trenutku in v zdravih mejah. Včasih je lahko romantičen že samo pogled med dvema, ki mislita isto, zgodi pa se tudi, da ‘padem’ na čisto klišejsko finto s svečkami in rožicami. Odvisno od trenutka. Sem pa vesela, nasmejana in polna energije, ko sem romantično razpoložena. (smeh)

Story: Nam izdate, kaj je bilo odločilno, da ste se po kar dolgem samskem obdobju odločili, da je Borut tisti pravi?

Če se vam zdi, da je trenutek, ko se zaljubite, stvar odločitve, potem še niste bili zares zaljubljeni. Prava človeka na pravem mestu ob pravem trenutku. Sicer ga nisem opazila, ampak sumim, da je nekje v najini bližini sedel tisti mali nagajivi bajsi z lokom in puščico ... (smeh) Da je pravi, mi Borut dokaže vsak dan znova.