Ota Širca Roš v zakulisju snemanja naredila nekaj nepričakovanega, številni so ob tem ostali odprtih ust

14. 5. 2024
Deli
Ota Širca Roš v zakulisju snemanja naredila nekaj nepričakovanega, številni so ob tem ostali odprtih ust (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Očitno gre za damo več talentov, zdaj pa je razkrila (še) enega od njih.

Delo radijskih in televizijskih voditeljev nikoli ni dolgočasno. Vedno se lahko pripeti nekaj nepredvidenega, na kar pa je treba biti pripravljen. To dobro ve naša priljubljena voditeljica Ota Širca Roš, ki jo gledalci POP TV-ja spremljajo v rubriki POP IN. Njeni nastopi so vedno dodelani, tu pa tam jih rada začini s kančkom hudomušnosti.

Velja za damo, ki ima odličen smisel za humor, kar je vnovič pokazala pred kratkim in s tem marsikoga dodobra nasmejala. Na Instagramu se je namreč pojavil posnetek - objavili so ga na profilu 24ur - na katerem je Ota svojo kolegico postavila pred prav posebne "izzive." Anastasijo Jović, ki je nadomeščala Simona Vadnjala, je "nahecala" k oponašanju živalskih glasov. Kako je bilo vse skupaj videti - še zanimivejše pa slišati - si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Moramo priznati, da se za obe voditeljici zdi spuščanje takih glasov mala malica, a kdor je poizkusil, dobro ve, da ni tako. Potrebnega je kar nekaj znanja in veščin, tudi ob naravnem talentu, in obe ga nesporno posedujeta. Lepo je videti naše voditeljice tako sproščene in res drugačne, kot smo jih vajeni z malih zaslonov, se vam ne zdi?

Posnetek si je ogledalo veliko sledilcev, komentiral pa ga je tudi Simon Vadnjal. Zapisal je: "Bravo obema!" in z njim se zagotovo strinjajo številni. Sicer pa je postavna Anastasija že lep čas članica ekipe POP IN-a in so se je gledalci že dodobra navadili.

V okviru svojih delovnih nalog se udeležuje raznih dogodkov, na katerih se zbira estradna smetana, druži se z znanimi Slovenkami in Slovenci, ki so se že navadili, da zna simpatična novinarka postaviti tudi malce pikantna vprašanja. Lepo je, da se znotraj ekipe tako odlično razumejo in se znajo še kako pohecati, se vam ne zdi? Zagotovo bosta še kdaj tako nasmejali zveste gledalce.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk