Ota Širca Roš in Polona Jambrek: Dopustujeta v Italiji

Ota Širca Roš in Polona Jambrek: Dopustujeta v Italiji (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
3. 8. 2017

Voditeljici Ota Širca Roš in Polona Jambrek sta lahko končno odšli na skupni dopust, saj je vodenje Pop Ina med njuno odsotnostjo že prevzela Tara Zupančič. Simpatični plavolaski sta trenutno v italijanskem Neaplju, kamor sta sicer odpotovali za samo tri dni.

Dopusta sta se veselili iz srca, saj jima še nikoli ni uspelo iti na večdnevno potovanje, in to povsem samim. Ota in Polona sta pojasnili, kako je pravzaprav nastala ideja za Neapelj. "Določili sva datum, potem pa pogledali najcenejše vozovnice v tistem času in se tako odločili za Neapelj. Tam še nisva bili, obe sva v zadnjem času vzljubili Italijo, mesto je 'obvladljivo' v času, ki ga imava na voljo.Vanj sta se zaljubila tudi Dean Martin in Sophia Loren, zakaj se ne bi še midve. V redu, takrat italijanska mafija še ni 'imela čez' smeti, ampak bova zamižali na obe nosnici, pa bo," je v smehu povedala Ota.

Polona pa je dodala: "Razmišljali sva, kam je najbolje iti za nekaj dni. Jaz sem imela idejo tudi za Amsterdam, potem pa je Ota predlagala jug Italije, najprej Bari, in ker sva bili obe navdušeni nad Balijem, sva se šalili, da bi šli lahko enkrat skupaj. No, Bari ima vsaj podobno ime. Ampak jaz sem v tem mestu že bila, samo po sebi ni nekaj posebnega, fino je, da najameš avto in greš okoli, na primer v Matero. Za to pa potrebuješ že več kot nekaj dni. Tako sva poiskali najbližje večje mesto in se odločili za Neapelj."

Dekleti posebnega načrta pred potovanjem nista imeli, saj sta v en glas zatrdili, da gresta tja predvsem uživat. "Zanimajo naju približno iste stvari, tako da vsaj jaz ne pričakujem kakšnih resnejših nesoglasij. Uživati znava pa obe," je razkrila Ota, Polona pa dodala, da se veseli vzdušja juga Italije in arhitekture ter tipične italijanske tržnice. "Sicer pa bo tale izlet najin prvi skupni, kamor greva povsem sami. Lani sva bili skupaj samo en vikend na Bolu, ko je bila Ota še na porodniški. Res se veselim, mislim, da bova uživali," je navdušeno dejala Polona, ki je zelo vesela, da se z Oto ujame tako v službi kot zunaj nje, saj obe radi analizirata in se nasmejita. "Grozni sva. Čvekava neizmerno. Na izčrpavanje. Tudi če se ne strinjava, nama je to le priložnost za še več čvekanja. Predvsem pa sva dobri prijateljici," je še zaključila Ota.

Barbara Majič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story31/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 31/2017

Story 31/2017, od 27. 07. 2017