Ota Širca Roš presenetila z razkritjem o svoji družini, tega doslej še ni naredila

29. 11. 2023
Deli
Voditeljica Ota Roš s soprogom Borutom Širco (foto: Zaklop)
Zaklop

Simpatična voditeljica je ena od tistih znanih Slovenk, ki svoje zasebnosti ne razkriva prav pogosto.

Ota Širca Roš že vrsto let dela kot voditeljica priljubljene rubrike POP IN v okviru informativne oddaje na POP TV-ju. Spremljajo jo številni gledalci, ki jo naravnost obožujejo in komaj čakajo, da se pojavi na malih zaslonih. Na prvi pogled osvaja s svojo pojavo in odličnim vodenjem.

O vau, ste že videli postavnega brata priljubljenega Čuka Jerneja Tozona? Tega res ne gre zamuditi!

Ko gre za njeno zasebnost, pa je Ota bolj redkobesedna, saj svoje stvari rada zadrži zase - in to je njena odločitev, ki jo je treba spoštovati. Le tu pa tam odstrne tančico in pove kakšno podrobnost iz njenenega družinskega življenja.

Znano je, da ima dva otroka - sinova Prema in Zara, katerima s soprogom Borutom posvečata veliko pozornosti in časa. Vsi skupaj se radi odpravijo na potovanja in počitnice, saj obožujejo morje in odkrivanje novih krajev, navad in znamenitosti.

Pozimi pa najbolj uživajo, ko so vsi skupaj zbrani v njihovem domu. Tako je za revijo Lady nedavno razkrila, da med drugim radi gledajo televizijo. "Nismo ena tistih družin, ki ponosno pove, da doma nima televizorja, imamo ga in super je," je bila iskrena Ota.

To je mama Tine Gaber, res je prava lepotica, se vam zdita kaj podobni?

Ob tem je še dodala, da od televizije sicer ni odvisna in da kakšen dan ostane ugasnjena. "Kakšen dan pa se tudi pregreje," je dodala simpatična voditeljica. Sama sicer televizijo naravnost obožuje. "V prejšnjem tisočletju, v času mojega odraščanja, je bilo to, poleg tiskovin in radia, eno veliko okno v svet, " pravi Ota.

Zagotovo je sama med tistimi mamicami, ki svojima sinovoma zna še kako razložiti, kaj so mediji in kako je treba dojemati vsebine, ki jih gledata - tudi po televiziji. To vsekakor ni lahka naloga, kar dobro ve vsak starš, saj imajo radovedni in zvedavi otroci tisoč in eno vprašanje - vsak dan.

No, Oti je zagotovo uspelo vzpostaviti lepo ravnovesje med delovnim in zasebnim časom, ki ga izkoristi za svojo družino, delno pa tudi zase. Jasno je, da postavna voditeljica še kako dobro poskrbi za svojo odlično fizično kondicijo in da redno obiskuje telovadnico. V kombinaciji s pravilno prehrano ji uspeva ohranjati vitko linijo in lepo ter napeto kožo.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem