Ota Širca Roš v studiu pokazala, da zna odlično peti, Rebeka Dremelj se je ob njej le smejala

28. 11. 2023
Deli
Ota Širca Roš v studiu pokazala, da zna odlično peti, Rebeka Dremelj se je ob njej le smejala (foto: POP TV)
POP TV

Voditeljica Ota Širca Roš je nedavno v studiu gostila Rebeko Dremelj, še pred začetkom snemanja pa sta si dekleti privoščili kar svoj šov.

Voditeljica POP IN Ota Širca Roš je nedavno v studiu gostila našo znano pevko Rebeko Dremelj, ob tem pa sta bili obe še kako dobro razpoloženi. Rebeka je naprej začela peti znano božično uspešnico Jingle Bells, sredi petja pa je Ota na veliko Rebekino presenečenje začela peti vsem dobro znano Belo snežinko in ob tem se je pevka začela glasno smejati.

Seveda so mnogi kaj hitro lahko opazili, da zna Ota odlično peti in da ima tudi dobre vokalne sposobnosti in dekleti sta se ob petju tudi dobro zabavali in zdelo se je, da se njuna zabava sploh ne bo končala, pa čeprav so bile kamere ves čas vklopljene. Rebeka je v studio prišla napovedati svoj božični šov, ki bo letos še posebej zanimiv, saj bosta imeli v njem vlogo tudi njeni hčerki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

"Obe že kažeta željo po nastopanju in ravno letos, ko bom delala božično šov, bosta obe del šova. Sem jima to obljubila, ker si to že eno leto želita in se bo na šovu za vsako izmed njiju našla ena vloga. To sicer ne bo prva njuna vloga, sta že sodelovali pri mojih projektih, samo vi tega ne veste, ker jaz svojih otrok javno ne izpostavljam in ne kažem in tudi zdaj ne bom povedala, kje sta sodelovali," je v smehu za ŠOKkast  pred časom povedala Rebeka.

Božični šov pa ni edini projekt, ki ga trenutno dela, z Rankom Babićem sta že pred časom zavihala rokave in se lotila projekta Jamska ženska, v studiu POP IN pa Rebeka ni skrivala, da bo Ranko najverjetneje po koncu dela z njo potreboval terapijo, Ranko pa se je ob tem le smejal in povedal, da upa, da bo naslednjič v studio prišel sam, da bo sploh lahko prišel do besede, ker je bil tokrat bolj ali manj v vlogi statista. 

Ta naša igralka, ki jo poznamo vsi, po hudi izgorelosti takole zdaj preživlja vikende

Rebeka in Ranko sta po tednih skupnega dela zdaj že dobro utečen par, pevka pa je prav zaradi Jamske ženske odpovedala tudi potovanje, ki ga je imela v načrtu z družino, saj je vedela, da se bo v nasprotnem težko naučila 100 strani besedila, ki ji ga je prinesel naš stand up komik, seveda pa si je želela, da bi bila na predstavo dobro pripravljena in da bila tako zelo suverena, da se ne bi več ukvarjala z besedilom, ampak bi razmišljala le še o igri.

"Kot umetnik sem navajen delati z ljudmi po principu: pa saj bo, bomo že, počasi ... In tako do zadnjega trenutka. Rebeka pa deluje ravno obratno. Ona je pridna, ona je prava piflarka, vse tekste je znala na pamet že en mesec prej. In ne upam ji niti reči, da bi si vzela kak dan pavze," je v POP IN povedal Ranko, ki ne skriva, da se je med delom z Rebeko tudi veliko naučil o moško ženskih odnosih in da danes ne vse skupaj gleda drugače.

Rebeka pa je ob tem povedala, da ima predstava Jamska ženska zelo lep zaključek in za vse, ki so odprtih glav, bodo šli po koncu predstave ven precej spremenjeni in bodo imeli prav gotovo še veliko materiala, o katerem bodo lahko razmišljali in prav gotovo bodo imeli po koncu drugačno videnje žensko moških odnosov, kot so jih imeli pred predstavo.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.