Tara Zupančič namesto Ote Roš, ki se veseli prihoda dojenčka!

Tara Zupančič namesto Ote Roš, ki se veseli prihoda dojenčka! (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Nova
25. 6. 2019

Simpatična voditeljica Ota Širca Roš že odšteva dneve do prihoda novega družinskega člana. Svetlolaska je že odvodila še zadnji Pop In, medtem ko bo uživala na porodniški in se posvečala novorojenčku, pa bo v njene ’čevlje’ stopila Tara Zupančič.

Ota se je po zadnji oddaji za nekaj časa poslovila od visokih pet, te bodo nadomestili bolj udobni čevlji, s katerimi bo lahko tekala za pleničkami in dudami.

“Ko sem se zavedala, da sem pred porodniško še zadnjič v celoti oddelala POP IN, se nanj pripravila in tudi odvodila, sem bila ves dan ganjena, se z vsemi objemala, se poslavljala, kot da bo to res zadnjič. Pa vendar je že prvič porodniški dopust minil, kot bi mignil. Pravijo, da gre v drugo še hitreje, vsekakor prehitro. Se bom pa v naš kolektiv z veseljem vrnila, še prej marsikoga od njih gostila doma, pa seveda kdaj privozičkala naokoli," nam je po vodenju zadnjega POP IN-a povedala Ota Širca Roš, ki se je pošalila, da je že skrajni čas, da je nastopil porodniški dopust, saj nima še čisto nič pripravljenega za prihod dojenčka.

S soprogom Borutom se bosta v naslednjih dneh razveselila drugorojenca, novega družinskega člana pa že težko pričakuje tudi triletni Prem. Slednji se že veseli bratca, ki ga ljubkovalno kliče kar Bibi. V naslednjih dneh torej družinico čakajo pospešene priprave. ''To je tako, ko prihaja drugi otrok, se mame malo 'sprostimo' in priprave tečejo drugače, predvsem pa jih je manj,” prizna Ota in na ustnice se ji prikrade nasmešek.

Tara Zupančič

Namesto Ote bo pred kamere stopila Tara Zupančič, ki se že veseli vrnitve na male zaslone. Čeprav to pomeni, da bo njeno poletje nekoliko bolj delavno. “Vrnitev v POP IN je zame kot neke vrste dejavu, s to razliko, da zdaj poznam ekipo, poznam način dela in občutek, ki ga prinaša. Seveda je vse lažje, pa vendar obstaja neko vznemirjenje, saj so Zvezde plešejo popolnoma nekaj drugega. Ampak pozitiven adrenalin mora biti in veselim se, da se vračam,” pove Tara.

Besedilo: Maja Muhič