Ota Širca Roš razkrila, kakšni so bili njeni začetki na POP TV-ju: Res ji ni bilo dolgčas!

Ota Širca Roš razkrila, kakšni so bili njeni začetki na POP TV-ju: Res ji ni bilo dolgčas! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
18. 12. 2020

Je priljubljena voditeljica, brez katere si gledalci skorajda ne predstavljajo POP IN-a.

Oddaja 24UR praznuje svojo častitljivo 25-letnico, njeni voditelji pa se ob tem jubileju spominjajo raznih prigod, ki so jih spremljale med delom. Vedno nasmejana voditeljica Ota Širca Roš je ob tej priložnosti opisala, kako se je začelo njeno televizijsko delo.

"Hecno, moje sanje nikoli niso bile televizija, študirala sem komunikologijo, jezik brusila na radiu. Potem pa je prišlo vabilo, na katerega sem se z veseljem odzvala in zdaj sem tu. In čeprav si nikoli ne bi mislila, se na televiziji počutim kot da sva si usojeni. Delo je drugačno, Pop In ni le služba, je naćin življenja in ljudje, s katerimi delam, niso le sodelavci, ampak ena taka 'druga družina'," je iskrena Ota.

Razkrila pa je tudi zanimiv dogodek, ko so s kolegi hoteli v "zasedo" ujeti znamenito Paris Hilton, ko se je mudila v Sloveniji. "Spomnim se, da smo imeli ravno sindikalno novoletno zabavo, pa še tematska je bila, oblečeni smo bili v stilu 70tih. Tik pred zabavo smo izvedeli v katerem hotelu je nastanjena, zato smo izmenično letali iz zabave v ta hotel in postavljali straže."  Dodala je, da je bilo vse skupaj res zabavno, od Paris pa so po vsem trudu dobili le bežen zamah v pozdrav. "Nič čudnega, ujeli sva jo s Polono, oblečeni v članice skupine ABBA. Le kaj si je reva mislila."  No, zagotovo vsaj to, da imajo novinarji veliko domišljije, kajne?

25 let 24UR Vedno nasmejane in zabavne Ote Širca Roš (Ota Širca Roš), ki zase pravi, da je pečena in kuhana Pop...

Posted by 24ur on Wednesday, 16 December 2020