Včasih je imela precej drugačno pričesko, kako vam je Ota Širca Roš všeč z novo? To pa je razlog za spremembo ...

21. 2. 2024
Deli
Včasih je imela precej drugačno pričesko, kako vam je Ota Širca Roš všeč z novo? To pa je razlog za spremembo ... (foto: POP TV)
POP TV

Priljubljena voditeljica je zdaj videti drugače, za to pa je zadolžena njena pričeska.

Ota Širca Roš je dobro znano ime - je voditeljica na POP TV-ju, kjer vodi priljubljeno rubriko POP IN, v kateri izvemo marsikaj zanimivega iz sveta slavnih in znanih. Je res sijajna dama, ki pred kamerami naravnost blesti. V vedno zanimivih kreacijah in s svojim nastopom požanje vso pozornost.

Svoje delo obožuje, in tega ni nikoli skrivala. Opravlja ga predano in srčno, in tudi zato jo gledalci spoštujejo. Marsikatera dama se zgleduje po njenem modnem slogu, saj je na malih zaslonih vedno kot iz škatlice. No, je pa vidna ena sprememba.

Včasih je imela precej daljše lase, zdaj pa je postrižena na paža, ki pa je pričeska, katero nosijo v različnih variacijah mnoge slavne dame. Seveda slovo od daljših las nikoli ni preprosto, a ona je za to imela dober razlog. Poleg tega, da ji odlično pristoji in ji z obraza vzame nekaj let, je ta pričeska zelo praktična, saj je preprosta za oblikovanje. Za njo se je odločila že pred časom, in njena očarljivost je samo še večja!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Gledalci so sicer bili presenečeni, ko so jo videli s precej skrajšanimi lasmi. Kot je poročala revija Lady, je podobno pričesko imela že pred 20 leti, sedaj pa se je spet odločila za ta korak. Sama pravi, da ni imela prav veliko izbire, ker so njeni lasje bili že poškodovani, zato jih je morala skrajšati, da preprosto zadihajo na novo.

Kot poroča isti vir, Ota res ni bila čustveno nič kaj vezana za svoje lase. Na pobudo fizerke in maskerke pa je dovolila, da frizerka vzame škarje in ji odstrani poškodovane špice. "Tako sem imela že uničene lase, da so se maskerke v službi pritoževale, da se 's tem nič ne da delati'. Pa so šli stran in mi je to čisto všeč, pa še vse je lažje s krajšimi lasmi," je Ota razkrila za revijo Lady.

Nam se preprosto zdi s krajšimi lasmi še bolj očarljiva kakor prej, njena sproščenost pred kamerami še bolj pride do izraza, tako kot njene lepe obrazne poteze, ki pritegnejo nemalo pozornosti. Morda se tudi kakšna druga dama odloči slediti njenemu vzoru in za podobno spremembo. Samo namig: paž se je na velika vrata vrnil na modne piste in za variacije te pričeske se je odločilo že veliko znanih in slavnih dam.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave