Oto Pestner v raperskih vodah

Oto Pestner v raperskih vodah (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
28. 10. 2018

Denis Porčič - Chorchyp, glasbenik, profesionalni borec in trener borilnih veščin, je tokrat k sodelovanju povabil legendo slovenske glasbe Ota Pestnerja in z njim posnel hvalospev svojemu kraju.

Moj kr'j je pesem, ki je dolgo tlela v Denisovi glavi in duši, zdaj pa se mu je zdel pravi čas, da jo tudi izda. Z Otom sta se odpravila v Kranjsko Goro, Denisov rodni kraj, in tam posnela navdihujoči videospot. V Kranjski Gori je Chorchyp preživel otroštvo, nanjo pa ga veže veliko lepih spominov. 

''Hotel sem zajeti vse stvari, ki se ne tičejo samo kraja, ampak tudi ljudi v njem. Videl sem svojo mladost in vse, česar nisem imel, da bi lažje in bolje napredoval, ter kaj sem potreboval, da bi mi uspelo. Točno to želim zdaj dati mladim, vsem, ki hočejo nekaj doseči. Hočem jim dati podporo in odpreti poti, kjer jih lahko, za vse mlade talente, ki prihajajo za nami. Sporočiti pa tudi želim, da morajo mladi bolj spoštovati in upoštevati starejše. Mislim, da jim tega danes primanjkuje,'' je svoje misli strnil znani raper, ki je k snemanju povabil tudi veliko število mladih.

Oto se mu je zdel idealna oseba z veliko izkušnjami, z legendarnim glasom in osebnostjo, da to sporočilo skupaj predata mladim. ''Vedno iščem nove glasbene izzive, saj vem, da so še stvari, ki bi jih v glasbi rad preizkusil. Glasba je lahko dobra ali slaba. Tudi v modernih tokovih slišim veliko dobrega in vedno rad sodelujem tudi v drugih žanrih,'' je svoje občutke razkril Oto Pestner, ki je na svoji bogati glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo