Neee, takole velike otroke ima že Anže Kopitar in takole nadarjena sta danes

4. 10. 2023
Deli
Neee, takole velike otroke ima že Anže Kopitar in takole nadarjena sta danes (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Ste že videli, kako velika in nadarjena sta danes otroka Anžeta Kopitarja?

Slovenski hokejist Anže Kopitar je že vrsto let uspešen v hokejski ligi NHL, kjer se mu v novi sezoni izteka pogodba. Igranje v zadnjem letu pogodbe za mnoge športnike v ameriških ligah predstavlja dodatno motivacijo, a Kopitar o tem pravi, da nikoli ni imel težav z motivacijo. "Lahko rečem, da sem motiviran skoraj tako, kot sem bil prvo sezono. Še vedno je prisotna želja, še vedno je prisotna predanost hokeju," je povedal Kopitar, ki v ligi NHL igra za moštvo Los Angeles Kings.

Po Saši Lendero zdaj kot strela z jasnega udarila novica, da se razhaja tudi ta znani par

Kot je napovedal že po koncu pretekle sezone, v tem dresu želi tudi zaključiti kariero. Prihodnja sezona je zadnja po obstoječi pogodbi, sledila bodo pogajanja o novi. "Trenutno imam lepo pogodbo, kaj se bo naslednje leto zgodilo, bomo pa videli," je dejal 35-letni Hrušičan. 

"Ni skrivnost, kaj je tista največja nagrada v ligi NHL. To bomo poskušali še enkrat osvojiti," je smelo napovedal želje v črno-srebrnem dresu dvakratni zmagovalec Stanleyjevega pokala v letih 2012 in 2014.

V teh dneh pa je pokazal tudi to, da sta na ledu zelo spretna tudi njegova otroka, ki sta kot kaže po očetu pobrala odlične gene. Hčerka Neža se tako že nekaj časa ukvarja z umetnostnim drsanjem, sin Jakob pa se je nad drsanjem navdušil v času korone.

V seriji Behind The Glass with the LA Kings je Kopitar pokazal, kako se mu njegova dva sončka rada pridružita v njegovi "pisarni", obenem pa z ženo ne želita, da bi njuna otroka čutila tekmovalni pritisk in lahko zato s treningi kadarkoli končata.

Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.