Otroka Ivjane Banič sta se res vrgla po mami, poglejte si, katerega znanega Slovenca sta klicala sredi noči

Otroka Ivjane Banič sta se res vrgla po mami, poglejte si, katerega znanega Slovenca sta klicala sredi noči (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 9. 2020

Navihana radijka je vedno slovela po svojem humorju in hitrem jeziku.

Očitno sta delček maminega talenta podedovala tudi njena otroka, starejša Vila in njen bratec Kras. In kaj sta ušpičila? Zapis o tem je njuna mamica delila na svojem Facebook profilu in marsikoga spravila v smeh.

"Kaj naredijo normalni otroci, ko se dokopljejo do računalnika od staršev? Eni tipkajo, drugi ponesreči kaj zbrišejo ... tretji neki neki ... Kaj naredita MOJA otroka?
Sredi noči (po slovenskem času) prek Facetime-a kličeta vse živo, med drugim Jana Plestenjaka. Kap me je v čelo, ko sem kar naenkrat slišala, da nekaj zvoni. Še dobro, da se ni javil ... ker sem bla petrada v glavo.. buahaha. Sicer pa ... Pitaj boga, če ma on sploh še to telefonsko. In še najbolj zabavno od vsega je to, da se revež Plestenjak verjetno sprašuje, kdo zaboga je že Banička. Sori, stari, prisežem, častna turistička na bone, da sta klicala otroka in ne jst."

No, škoda ob tem očitno ni nastala, saj je Jan očitno trdo spal. In se je verjetno ni ujezil, ko je prebral iskren Ivjanin zapis.

Kaj naredijo normalni otroci, ko se dokopljejo do računalnika od staršev? Eni tipkajo, drugi ponesreči kaj zbrišejo ......

Posted by Ivjana Banić on Monday, 28 September 2020