Otroštvo Zvezdane Mlakar je bilo res hudo, razkrila je, kaj je pretrpela kot deklica

Otroštvo Zvezdane Mlakar je bilo res hudo, razkrila je, kaj je pretrpela kot deklica (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
3. 5. 2022

Res ji ni bilo lahko, doživela je stvari, ki jih ne bi smel doživeti noben otrok.

Naša igralka in priljubljena voditeljica Zvezdana Mlakar je zelo iskrena dama, tudi ko gre za njeno življenje. Že pred časom je razkrila, da je njen oče - ko je imela šest let - naredil samomor.

V pogovoru za revijo Naša žena Ženska je razkrila, kako jo je dogajanje v otroštvu zaznamovalo.

"Čeprav sem bila dolgo prepričana, da so bila ta leta brezskrbna, me je odnos z očetom v resnici zelo zaznamoval. Spominjam se, da me je pošiljal po pas, s katerim me je potem neusmiljeno pretepal, čeprav nisem razumela, zakaj to počne. Občudovala sem ga, zelo sem ga imela rada. Mojo naivno mladost je zapečatil njegov samomor, ki je bil zame dolgo nerazumljen, sprejela sem ga kot vseživljenjsko klofuto, predvsem v smislu, da nisem dovolj dobra."

Vir: revija Naša žena Ženska

Njena mama se je čez čas drugič poročila in rodila še drugo hčerko, a očim Zvezdane ni maral, saj se je nad njo pogosto znašal, tako fizično kot psihično. Njegovo početje je mami dolgo časa prikrivala, saj jo je hotela zaščititi, a ko je imela 14 let, je vse prišlo na plano in mama se je, ko je ugotovila, kaj se dogaja, ločila. Zvezdana si je kljub težkim življenjskim preizkušnjam ustvarila lepo in uspešno kariero, in zdaj živi tako, kot si je želela.