Paparac ujel Vesno Janković in Saša Radovića

Vir: Story
25. 10. 2013

Vesna Janković in osebni trener Sašo Radović, s katerim prijateljuje že dlje časa, sta pred dnevi vsak na svojem profilu na Facebooku označila, da sta v razmerju. Vedno večkrat ju lahko opazimo skupaj, največkrat na kosilu, kjer ju je pred dnevi ujel naš paparac.

O tem, da se je ena od najbolj vročih slovenskih ločenk - no, pravzaprav od moža Jureta še ni uradno ločena in za zdaj še vedno nosi priimek Janković - zapletla v razmerje s postavnim osebnim trenerjem Sašem Radovićem, se piše in govori že vse od pomladi, ko je izbruhnila novica o ločitvi.

Vesna te informacije nikoli ni želela na dolgo in široko komentirati, v svojih odgovorih je le poudarjala, da sta prijatelja, da je njen osebni trener in da se, oba Mariborčana, poznata že vrsto let. Prav tako je v intervjuju za našo revijo poleti podobno kot Vesna zatrdil tudi Sašo:

"Od junija lani živim sam in nekaj mesecev sem tudi uradno ločen, čeprav se govori, da je za to kriva Vesna, kar pa sploh ne drži! Pred Vesno pa je bila krivec za afero nekdanja miss Slovenije Tina Petelin, s katero se prav tako poznava že precej časa. Težava pri nas na splošno je ta, da te na kakšni zabavi vidijo s kakšno žensko in takoj predvidevajo ali ti pripisujejo novo ljubezensko afero. In že je na sceni nov parček."

Pred dnevi pa je završalo, saj sta oba na svojih profilih na Facebooku označila, da sta v razmerju. Ob poizvedovanju novinarjev, ali to pomeni, da sta končno javno priznala, da sta zaljubljena, pa se oba samo muzata in na to vprašanje še nihče od njiju ni odgovoril. Je pa res, da ju praktično že vsak dan lahko vidimo skupaj. Ali v Ljubljani, kjer Vesna še vedno stanuje, ali v Mariboru, saj je tisti teden, ko sta otroka, sin Vall in hčerka Julia, z očetom Juretom, Vesna veliko časa v štajerski prestolnici, kjer ima tudi starše.

Pred dnevi smo parček tako ujeli ob odhodu iz ene od znanih ljubljanskih restavracij. Vesna je pred tem povezovala dogodek v trgovini XYZ, kamor je prišla sama, Sašo pa si je očitno vmes vzel čas za nakupe v ljubljanskem BTC Cityju. Dobro razpoložena sta ob odhodu srečala še skupino znancev, sicer pa sta v javnosti očitno še vedno previdna, saj njuno vedenje v ničemer ni dalo slutiti, da sta 38-letni osebni trener in leto dni mlajša Vesna zaljubljena.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 44/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 44/2013

Story Story 44/2013, od 23. 10. 2013