Suzana Jakšič: Sestaja se z neznanimi moškimi

Naključne fotografije iz Kopra dokazujejo, da se Suzana sestaja z moškimi. (foto: Paparaco) Paparaco
Vir: Govori.se
28. 4. 2010

»Sončno soboto v Kopru smo izkoristili tudi za rolanje in enodnevni oddih ob obali. Že ko smo bili v znamenitem lokalu koprskega župana, smo opazili resničnostno Suzano Jakšič v glasno smejočem se pogovoru z neznanim moškim, s katerim sta si bila očitno zelo blizu,« je bilo zapisano ob fotografijah, ki smo jih prejeli na elektronski naslov našega uredništva.

In res je bila na fotografijah Suzana, ki se je po besedah naših naključnih paparacev nato s tem istim moškim usedla v njegov prestižni kabriolet znamke Mercedes in se tudi odpeljala. Ker ljudski glas o Suzani ve povedati marsikaj, smo informacijo, ki smo jo dobili, pri njej tudi preverili.

»Brez panike,« nas je pomirila Suzana, »sončen dan sem res preživela v dobri družbi, a brez skrbi, nimam novega ljubimca. Čas sem si vzela za dobrega prijatelja Gojka Zrimška, sicer Playboyevega art direktorja, ki je prišel na obalo pregledat svojo jadrnico, pred tem pa si je vzel nekaj časa za kavo in dobro kosilo,« nas je pomirila Suzana, ko smo že pomislili, da si je morda omislila novega ljubimca.

So pa kolegi revije Nova oba akterja opazili nekaj dni pozneje tudi v ljubljanskem živalskem vrtu.