Paradise Hotel: Prihaja nov mišičnjak

Vir: Govori.se
11. 11. 2012

Četrti dan v Paradise Hotelu je poskrbel za prvo izločitev. Tako Laura kot Lili sta se odločili za Domna, ta pa je s prestrašenim pogledom v očeh nazadnje izbral Lili, čeprav je poprej fantom zatrdil, da jo bo poslal domov.

Gorazdu je bilo žal, da je Laura odšla, saj se mu zdi, da bi "popestrila njihove večere". A žal, Laura je morala oditi domov, tekmovalci pa so njeno fotografijo nalepili na steber in ji namenili minuto tišine.

Dnevi v Paradise Hotelu pa z odhodom enajste tekmovalke ne bodo nič mirnejši, saj se že obeta prihod novega, zelo postavnega mladeniča ... Tokrat bodo očitno zaskrbljeni fantje, in prav je tako. Svojih sostanovalk namreč ne cenijo kaj preveč. Tilen pravi, da je Suzana zanj predivja, Gabrijel je povedal, da mu gredo takšna dekleta, kot je Anastazija, v bistvu na živce, Deni pa še vedno ni navdušen nad razliko v letih med njim in Saro.

Bomo videli, kako bodo svoje mnenje spremenili ob prisotnosti novega mišičnjaka ... Drama se nadaljuje jutri ob 21. uri na Planet TV.

Značke: hotel paradise

Priporočamo