Alan v Paradise Hotelu preživel le tri dni

Vir: Govori.se
7. 12. 2012

Usodo je v Paradise Hotelu znova krojila Lili, ki je že dlje časa napovedovala, da bo začela razmišljati z lastno glavo.

Simonu se je njena odločitev, da domov pošlje Alana in ne njega, zdela bolj moralna in kot posledica izkušnje z Gregorjem, ki je prav tako domov odšel zaradi nje.

Denijev "tabor" se z moralnostjo Lilijine odločiteve seveda ne strinja, Lili še vedno vidijo samo kot lutko v Domnovih rokah. Sara je namreč Lili rekla, da bi ji zamerila, če bi izbrala Alana. Domen je medtem Alanu že prej najprej rekel, da se bo pogovoril z Lili, saj se vsi zavedajo njegove manipulativne moči nad dekleti. A Domen se navsezadnje z Lili ni nič pogovoril, saj je hotel najprej Denijevo opravičilo.

Denijev brat Alan je tako odšel domov in skupina tekmovalcev okoli Denija in Filipa je znova razočarana, saj se jim zdi, da so šibkejši. Tudi Filip se sprašuje, le zakaj niso začeli prej pametno razmišljati. Deni je razočaran pogovor končal s tem, da mu je vseeno, saj je na morju. Morda pa mu je v resnici vseeno zato, ker ve, da se mu bo kmalu pridružila Alja?

Kako bodo tekmovalci reagirali na skrivnost, ki jo je Deni štiri dni skrbno varoval pred njimi? Bo Alja res prišla nazaj v hotel in kako jo bodo sprejeli tekmovalci? In le kaj se dogaja z Vaneso, ki jo je moral zaradi slabega počutja obiskati zdravnik? Vse bo jasno že danes zvečer ...

Priporočamo