Čarovnici Sari se je iztekel čas

Čarovnici Sari se je iztekel čas (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
19. 12. 2012

Čarovniški dnevi se za tekmovalce Paradise Hotela niso iztekli tako igrivo, kot so pričakovali. Čeprav se že zavedajo, da se igra končuje in morajo biti pripravljeni na vse, jih je nepričakovana izločitev Sare precej presenetila.

Presenečena je bila seveda tudi Sara sama. Novi gost Marko jo je izbral za svojo pomočnico, saj se mu je na zabavi pred tem precej priljubila. Vroče sta poplesavala, se šlatala in skoraj poljubila ...

Sari je pozornost godila in dobro se ji je zdelo, ko jo je Marko kot veliki mag izbral za svojo čarovniško pomočnico. Velika čarovnica je morala izbrati tudi svojo zaupnico in obenem pomočnico, Sara pa je brez obotavljanja imenovala Anastazijo.

Strašljivi večer se je nadaljeval z zanimivo ceremonijo, ki je tekmovalcem hitro nehala biti zabavna. Kmalu je namreč postalo jasno, da izbirajo med Anastazijo in Saro ter da bo ena od njiju odšla domov. Več podpore je dobila Anastazija, ki je zaradi izločitve prijateljice padla v jok.

A žalost tekmovalcev v Paradise Hotelu ni trajala dolgo, saj so kmalu po Sarinem odhodu že začeli opravljati nekdanjo tekmovalko ... Domen in Sarč sta se na primer strinjala, da je šla Sara ven na primeren način, medtem ko je bila Dragica nasmejana že takoj, ko je ugotovila, za kaj gre. "Kar seješ, to žanješ," je povedala.

Zanimivo, da je ravno Sara menila, da je igro zelo dobro razumela, a jo je igra nadigrala.

Danes je dan za novo presenečenje. Bo končno odklenkalo tudi kakšnemu fantu, ki jih je zdaj v Paradise Hotelu preveč? Ali pa bo prišel kdo nov? V Paradise Hotelu je vse mogoče ...

Priporočamo