Deni doživjal šok za šokom

4. 12. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

Tekmovalec Deni je včeraj v Paradise Hotelu doživljal šok za šokom. Najprej ga je v Kostariki presenetil brat Alan, nato pa mu je v objem padla še Alja. Nič čudnega, da je fant ostal povsem brez besed.

Deni si je za spremljevalko na zmenku izbral Anastazijo, in čeprav je Gabrijel Štajercu dal blagoslov za to odločitev, mu je Domen vseeno ponudil ramo za jokanje, če jo bo potreboval.

Zmenek z Anastazijo je poskrbel za presenetljiv preobrat, ko je Denija od presenetil njegov brat Alan, ki ga Deni sploh ni pričakoval. Ostal je popolnoma brez besed.

Vendar – ali je brata, ki je že povedal, da glavne nagrade ne bi delil s svojim ožjim sorodnikom, Deni res tako vesel? Vsekakor se ga preostali tekmovalci bojijo, saj je Deni zdaj ravnovesje moči nagnil na svojo stran.

A šokov z novim tekmovalcem Alanom še ni bilo konec. Denija je za tem presenetila Alja. Morda ga je šokirala še bolj kot brat. Očitno je, da se med njima krešejo iskre, in komaj čakamo, da mladi parček znova vidimo v Paradise Hotelu.

A preden se lahko Alja vrne, mora Deni izpolniti skrivno nalogo in njeno vrnitev ne le ohraniti kot skrivnost, ampak ji mora tudi pripraviti teren za vrnitev. Kaj točno to pomeni, se bo razkrilo kmalu.

Paradise Hotel se vrača že v sredo s Pandorino skrinjico in trenutki resnice.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk