Deni ljubosumen na Domna?

Deni ljubosumen na Domna? (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
20. 12. 2012

Po Pandorini skrinjici so v Paradise Hotelu točili solze, vnel se je tudi prepir. Aljo je zelo prizadelo vprašanje o njeni dvoličnosti, za katero se je pozneje izkazalo, da ji ga je postavil Simon.

Dekle je zaradi družinskih razmer, ki jih gledalci nismo uspeli povsem razvozlati, začelo jokati. Največjo oporo ji je dajala Dragica, ki je bolje vedela, za kaj gre, a ko je Aljo poskušal potolažiti še Domen, se je vmešal Deni.

Ta očitno ne more razumeti, kdaj se igra konča in čustva začnejo. Dragici je branil dostop do Alje in se potem še jezil na čustveno blondinko, ker je zaupala drugim tekmovalcem, še posebno jo je zmotil Domen.

Alja je pozneje komentirala, da Deniju zaradi njegovega brezčutnega izpada, ko je morala sredi solz še njemu pojasnjevati, zakaj se je zaupala preostalim tekmovalcem, ne zaupa več povsem. Je to začetek konca našega rajskega para?

V solzah je bila tudi Anastazija, ki ima za sabo prav tako težko otroštvo. Simonu je zaupala, da sta jo pretepala tako mama kot nekdanji fant, kar morda bolje razloži njen zid pred drugimi ljudmi.

Deni je bil jezen tudi na Sarč, saj je punci Domen očitno zlezel pod kožo. Sama meni, da nima boljše izbire kot Domen, a Deni ji tega ne more odpustiti. Tudi Filip verjetno ne bi bil srečen.

Vsi pritiskajo nanjo, a pritisk bo vrhunec doživel že nocoj, ko je na vrsti nov izločitveni večer.