Deni omrežil Aljo

Vir: Govori.se
23. 11. 2012

Zdi se, da so stanovalci Paradise Hotela končno dojeli, da morajo graditi na zaupanju v paru, ne v skupini.

Čeprav Suzana meni, da bi lahko "vseskozi obdržali njihovo ekipo", se je stanovalcem mogoče končno začelo svitati, da to ni igra za skupino, ampak za posameznike in pare.

Tudi povratnik Domen, okoli katerega se suka staroselka Sara, bi raje okrepil vez z novinko Saro, s katero trenutno bivata v sobi za samske. Nova Sara sicer meni, da je tekmovalce 'hitro pogruntala'.

Deni, za katerega nova Sara nima dovolj lepih zob, te težave očitno nima pri Alji. Čeprav se je zdelo, da se med Aljo in Blažem krešejo iskre, je blondinki štrene zdaj zmešal Deni.

Ona je menila, da mu kot staroselcu ne more zaupati, on pa je razočaran, ker ni izbrala njega. Ravnodušna ni niti ona in očitno je, da sta si gosta hotela všeč. Sledile so tudi solze in nova izbira partnerjev, ki je na sporedu v ponedeljek, bo, kot kaže, zelo pestra ...

O skupnih močeh sta se pomenkovala tudi Gabrijel in Anastazija, ki menita, da bi lahko zmagala. Drug drugemu zaupata, razkrila pa sta tudi to, da bi 50 tisoč evrov delila drug z drugim.

Se nam obeta močna zveza, ki bi lahko zdržala do konca? Nikoli se ne ve, kakšne nove preizkušnje pripravlja Paradise Hotel ...

Priporočamo