Deni prespal pri Alji

Deni prespal pri Alji (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
11. 12. 2012

Vsi so že opazili, a se med Aljo in Denijem nekaj plete. Tudi novinka Dragica je to takoj opazila, in ker je direktna, je to omenila tudi na glas ter povedala, da Deni v skupno sobo pride zelo pozno, ko sama že spi. 

Tudi Filip je pritrdil, da je opazil iskrice med Denijem in Aljo Aike, Simon pa je Denija opozoril na igro. So čustva in Paradise Hotel res tako slaba kombinacija?

Poraja se tudi sum o Aljini iskrenosti. Je po drugi vrnitvi v Paradise Hotel res bolj predana igri kot odnosom? Domen je po Pandorini skrinjici na primer komentiral, da ji ne verjame niti besede, in zdi se mu, da je ves čas lagala.

Naklonjenosti med Denijem in Aljo pa verjetno ni zaigrana, Štajerec je že tri dni zapored prihajal v njeno posteljo in se dolgo časa poslavljal od nje ter jih lahko noč želel z vročimi poljubi. Tokrat se je odločil, da bo kar prespal pri njej, pa čeprav so pravila zelo jasna in bi moral biti v sobi s svojo cimro Dragico.

Bo Paradise Hotel spregledal to napako? Mlada zaljubljenca sta namreč res prisrčna, njuno skrivanje pod rjuho pa čedalje daljše ...

Priporočamo