Domen ima čut za manipulacijo

Domen ima čut za manipulacijo (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
21. 12. 2012

V Paradise Hotelu vladata nenavadna sloga in sožitje. Tekmovalci se strinjajo, da je po Sarinem odhodu v hotelu zavel nov veter in jih povezal v eno skupino.

Anastazija pravi, da ji nič ne manjka, pravzaprav ji je všeč, da se je znebila močne tekmice. "Bolj sem se odprla za igro," je dejala. Tudi Sarč se je strinjala, da je razpoloženje po Sarinem odhodu veliko boljše.

A vse ni rožnato, razprtije med Domnom in Denijem ostajajo. Tudi Dragica meni, da je Deni po značaju zelo težek in težko pogleda na stvari s tujega zornega kota. Deni se je Dragici sicer opravičil za obnašanje, Domen pa ga tako jezi, da bi ga lahko tudi udaril. "A ne bo me spravil ven na tak način," je dejal.

Tudi Anastazija sicer meni, da Sarč Domnu ne bi smela zaupati. Misli, da je Domnovo skakanje okoli žensk in pihanje na dušo zelo očitno.

Še bolj sta Domna obrekovala Simon in Marko, ki sta komentirala, da bi Domen imel rad vse punce.

"Ful je inteligenten, a vsi tu so inteligentni. On ima samo ta čut, da manipulira z ljudmi," je dejal Simon, ki čaka, da bo Domnu nekdo odsekal rep in bo reagiral drugače, kot bi sicer. "Ne moreš z vsemi manipulirati. Verjemi mi. Ni on Freud, ni izumil psihologije."

Kljub novi slogi razprtije tako očitno vseeno ostajajo ... In igra se nadaljuje.