Domen in medicinska sestra

Vir: Govori.se
23. 11. 2012

V Paradise Hotel se je vrnil Domen, a pod strogim pogojem, da zanj skrbi priložnostna medicinska sestra Sara – še ena nova gostja hotela.

Kot je opazila nova Sara, so Domna posebno toplo sprejela dekleta, čeprav je bil odziv na splošno zelo mlačen. Med fanti je bil Domna najbolj vesel Gabrijel, med puncami pa je bila najbolj zadržana Lili, ki je tudi sama priznala, da je doživela šok, vendar se bo potrudila tokrat razmišljati z glavo.

Domen je novo Saro že opozoril na Lili, tudi pri stari Sari ne ve, kje je. Staroselka Sara sicer meni, da se bo novinka hitro poslovila. Zdi se ji brez energije, tudi fantom se ni najbolj priljubila. Še posebno Deniju vizualno sploh ni všeč (rekel je celo, da bi "raje bruhal"), zato je bil verjetno precej vesel, ko ga ni izbrala za današnji zmenek.

Srečnež, ki se bo z novo Saro odpravil na randi, je Filip, ki se je novinki zdel najbolj sproščen. Stara Sara je Suzani hitro postregla z nasvetom, kako naj bolj ustreže svojemu partnerju (Filipu), da si zagotovi njegovo zaupanje.

Stara Sara je medtem hitro videla, da je Domen spet v središču pozornosti, in ni povsem jasno, ali ji je to všeč ali ne. Igrata se igrico, kjer je jasno le to, da se oba prepoznata kot močna igralca, a drug drugemu ne zaupata. Hkrati izziva Domna, da ne bi izpolnil naloge, ki mu nalaga štiridnevno mirovanje, med katerim mora zanj skrbeti nova Sara.

Stara Sara je sicer v pogovoru z Anastazijo dejala, da se ljudje sami hodijo pogovarjat z njo, potem se ona čuti dolžno posredovati in nazadnje sama deluje kot tista grda.

Je stvar res taka? Morda pa se bo tisto, pred čimer je svarila že Renata, vendarle uresničilo ...

Priporočamo