"Domen ne uporablja možganov"

Vir: Govori.se
24. 11. 2012

V Paradise Hotelu mir ni trajal dolgo. Pravzaprav so se tekmovalci morda tokrat skregali bolj kot kdajkoli prej.

Tekmovalci so s prihodom nove stanovalke seveda takoj začeli taktizirati, saj se počutijo ogrožene, čeprav za vse ni kriva Sarč, ampak tudi Domen. Lili in Gregor sta na primer med jutranjim pogovorom ugotovila, da "samo da pride Domen nazaj, pa se že nekaj začne".

Tudi Sarč jih spravlja v negotovost, še posebno zato, ker je za zmenek izbrala Filipa. Že razmišljajo o kombinacijah: koga imajo najmanj radi, da ga lahko vržejo ven?

Izbiranje med dvema Sarama je razkrilo veliko
Sarč je lahko veliko o podpori izvedela med nalogo, ki je delovala kot izločevalna. Tekmovalci so morali namreč  izbrati med eno ali drugo Saro.

Domnevali so, da bo morala nova Sara, za katero se je postavil le Filip, zapustiti Paradise Hotel, a v resnici so se morali zanjo domisliti le vzdevka, saj je v hotelu ena Sara preveč. "Fantje tukaj notri vejo, da je bolje imeti pametne punce za sabo," je izkazano zaupanje komentirala Sara.

To, da se Domen, ki je poprej Sarč govoril, da bo držal z njo, izbral Saro, je novinki povedalo veliko. Še več  pa je povedala Suzana, ko je Saro opozorila pred Domnom, saj ji je Sarč zaupala, da fant govori proti Sari.

Ta je poprej ugotovila, da Domen sploh ne uporablja možganov in je mislila, da je bolj inteligenten, zato Denija prepričuje, da bo ostala z njim, ker je pametnejši. A zdaj pravi, da bo izbrala Domna. Zaradi čustev.

Anastazija se s Sarino odločitvijo ne strinja, ona bi namreč izbrala Denija in domov poslala Domna, ker je bilo zaradi njega preveč kreganja.

"Ta novi nas bodo pojedli"
Sarč očitno ne bodo uspeli zmanipulirati, da bo počela to, kar hoče biti večina. Raje je tiho, saj ji spletkarjenje ni všeč.

Deni je po drugi strani jezen, ker ga je Sara skušala izigrati, a vseeno vztraja pri tem, da nima druge izbire, kot da se na izločitveni večer postavi k Sari. A tudi zanj se je igra ravnokar začela ...

Pandorina skrinjica bo očitno zanimiva, saj so tekmovalci pristali na dveh bregovih. "Zdaj smo se razkropili in nas bodo ta novi pojedli," je stanje komentirala Lili.

Kakšna vprašanja si bodo zastavljali na anonimni Pandorini skrinjici, in kakšni bodo šele odgovori? Bomo videli ob 21h na Planet TV ...