Domen priznal poraz

31. 12. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

Kljub temu, da se je Domen taktično najbolj boril za 50.000 evrov, je moral tik pred koncem igre zapustiti Paradise Hotel. Izločila ga je Sarč, ki je na zadnji ceremoniji izbire partnerjev komaj skrivala svoje veselje in med Denijem ter Domnom z veseljem izbrala prvega.

"Obračun velikih šefov dveh nasprotnih taborov" je preživel Deni, ki mu je Domen kar dvakrat čestital za zmago. Priča smo bili pravemu mini finalu pred finalom, saj se je spor med Domnom in Denijev vlekel že kar nekaj tednov.

Sarč se je sicer najprej smejala zamisli, da bi lahko imela priložnost izločiti Domna, kasneje pa jo je vseeno pekla slaba vest, ker je morala zadnji dan v Domnovi postelji malo odigrati.

"Ne obžalujem popolnoma nič," je večkrat ponovil Domen, ki je v Paradise Hotelu veljal za tekmovalca, najbolj nadarjenega za manipulacijo. Njegovim čarom sta podlegli tako Lili kot Sara, nazadnje pa še Anastazija. Tudi Gabrijel je priznal, da bi lahko Domen z besedami prepričal kogarkoli v karkoli.

"Upam, da zaradi stvari, ki sem jih počel tu notri, nimate slabega mnenja o meni," je med pakiranjem dejal štajerski šarmer, Simon pa mu je v smehu odgovoril, da če se bo takšno obnašanje nadaljevalo tudi zunaj, se bodo "drugače pogovarjali". "Zunaj je drugače, veš," mu je odgovoril Domen. Pa je res?

Domnov odhod so pospremili žalostni pogledi Anastazije, saj sta se s sotekmovalcem le dva dneva prej zbližala. Obljubila sta si, da bosta intimnejše spoznavanje nadaljevala v Sloveniji. Smo priča nastanku prvega Paradise Hotel parčka? Tudi Maja Martina je Domna spomnila, da ne sme pozabiti Anastazije vprašati za telefonsko številko.

Je Domen res že rekel zadnjo besedo? Nocoj je na Planet TV na sporedu veliki finale z začetkom ob 20. uri. Odvrtele se bodo štiri epizode in očitno bodo dogajanje spet začinili nekateri izpadli tekmovalci. Le začasno, le kot gostje, ali pa se res vračajo v igro?

Boj za 50.000 evrov bo napet in poln preobratov. Kateri posameznik ali par je na koncu iz Kostarike pripotoval z denarjem?

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk