Domen prostovoljno domov

Vir: Govori.se
16. 11. 2012

Zanimiv preobrat pri izbiri partnerjev je poskrbel, da so tekmovalci tudi 8. dan končali s solzami v očeh. Domen se je namreč prostovoljno odločil za izhod iz Paradise Hotela.

Voditeljica Maja Martina Merljak na izločevalni slovesnosti ni skoparila z direktnostjo. Tudi Sara in Renata sta se znova odkrito spopadli, a v središču je bila vseeno izbira partnerjev.

Tokrat je bilo preveč fantov, zato so oni hodili do deklet in s poljubom označili svojo odločitev. Novinec Gregor je izbiral prvi in odločil se je za Lili, saj se mu ni zdelo pametno, da vztraja z Renato.

Deni je presenetil Gabrijela in izbral Anastazijo, Gaber pa se je odločil, da Anastazije ne bo postavil pred izbiro in je raje poljubil Suzano. Gorazd meni, da je Renata njegova edina prava zaveznica, zato je vztrajal pri njej, drugi novinec Blaž pa se je prav tako odločil za Lili.

Brez partnerja je tako ostala le Sara, ki je verjetno upala na Domna, a Domen je zbrane šokiral s povsem drugačno odločitvijo – sporočil je namreč, da se zaradi težav s kolenom odpoveduje sodelovanju v šovu.

In solze so znova zajele Paradise Hotel ... Domnov odhod je očitno še najbolj prizadel Saro in Lili, ki sta obe zatreskani vanj, pa tudi zadržana Anastazija je potočila sumljivo veliko solza. Sara že načrtuje odhod domov.

A kmalu bo stanovalce zamotila nova tekmovalka, ki bo očitno prijetno vznemirila vse moške goste hotela. Bo nova gostja dovolj premetena igralka, da bo premešala karte in s tem spremenila razmerje moči med tekmovalci? Bo kateri od fantov zamenjal Aljo za svojo sostanovalko? Razplet sledi nocoj ob 21. uri na Planetu TV.

Priporočamo