Domen vendarle priznal poljubljanje

Domen vendarle priznal poljubljanje (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
28. 11. 2012

Čeprav je Domen v intervjujih zatrjeval, da med Lili in njim ni prišlo do fizičnega stika, in je zanikal tudi poljubljanje, je zdaj le priznal, da sta se s Primorko pod rjuhami vendarle našla tudi z ustnicami.

Domen in Sara sta uspešno izkoristila čustva Lili, ki je očitno zaljubljena v Domna. Čeprav je ta do zdaj trdil, da sta se v nočni akciji pod rjuhami, ki se je zgodila prvi večer v Paradise Hotelu, le objemala in hihitala, je zdaj vendarle potrdil, da sta se tudi poljubljala.

To je sicer že prej potrdila tudi Lili. Čeprav je tekmovalcem jasno, da je Lili zaljubljena v Domna, pa Deni na primer meni, da je Domnu bolj pomembna njegova omara kot pa Lili. Anastazija pa se boji, da bodo Lili popolnoma izigrali.

Domen je v pogovoru s Saro dejal, da mu ni všeč Lilijina navezanost nanj. Sara meni, da je punca zaljubljena vanj, na kar je Domen odgovoril, da se je ona poljubljala z njim, ne on z njo. Zanimiv pogled na dogodke ...

Že danes Domen odhaja na zmenek v troje z novinko Vaneso in Filipom. Bosta fanta premostila medsebojne razprtije? In le kakšna kaša se bo skuhala vmes, ko ju ne bo? To bomo videli danes ob 21. uri na Planet TV.

Priporočamo