Domnu je najbolj seksi Sarč

Domnu je najbolj seksi Sarč (foto: planet TV) planet TV
Vir: Govori.se
11. 12. 2012

Za tekmovalci Paradise Hotela je novo soočenje z vprašanji v Pandorini skrinjici, ki nekaterim tokrat sploh niso bila všeč.

Največ težav je imel Deni, ki je dobil vprašanje, ali je prikriti gej, saj ima očitno velike zadržke do vsega, kar je povezano s homoseksualnostjo. Deni, ki študira v avstrijski prestolnici, je povedal, da je na Dunaju velik naval gejev in da ima tudi sam izkušnje z vsiljevanjem, medtem ko naj bi v Sloveniji videl le dva ali tri.

Nič preveč navdušen nad vprašanji ni bil niti Gabrijel, ki so se mu poizvedovanja o tem, kdo je komu bolj všeč in bolj seksi, zdela otročja. Morda pa ga je le tako zelo prizadelo, da je moral na glas izpovedati naklonjenost Alji in Anastaziji?

Manj težav z izbiro najbolj seksi dekleta je imel Domen, ki je za najbolj privlačno izbral Sarč, saj mu je všeč temnejša koža. S tem se je Domen tudi elegantno izognil izbiri med Lili in Saro.

Sara sicer meni, da je med njo in Domnom napeto. Izrazila je celo željo, da bi samozavestnega Domna rada videla manj samozavestnega ...

Morda se ji bo uresničila že nocoj, ko je na vrsti nova izbira partnerjev. Obeta se menjava ustaljenih parov.

Priporočamo