Domov je odšla Renata

Vir: Govori.se
22. 11. 2012

Tekmovalcem Paradise Hotela je domov končno uspelo poslati tudi Renato. Proti njej so se namreč obrnili že po njenem spodletelem taktiziranju, čeprav je punca priznala napako.

Ceremonija izbiranja partnerjev je obetala kar nekaj nejasnosti. Koga bo izbrala Alja? H komu se bo postavila Renata? A nazadnje so se njihove skrbi razblinile in uspelo se jim je znebiti tudi Renate.

Alja je namreč izbrala Blaža, Renata pa se je nazadnje odločila za Gregorja, ob katerem je stala tudi Lili. Gregor je po premisleku odločil, da domov pošilja Renato. V Slovenijo je tako nazaj odpotovala prva "staroselka" med dekleti.

Vse mislijo s svojo glavo
Morda še bolj kot izbira partnerjev pa je bil na izločitveni večer zanimiv dialog z voditeljico Majo Martino Merljak. Gašperja je spravila v zadrego, ko ga je vprašala, kaj imata skupnega s Suzano. Spretno se je rešil s šalo, da imata skupno posteljo.

Bolj napeto je bilo pri dekletih, ko je omenila spor med Renato in Saro. Prva je znova priznala svojo krivdo, druga trdi, da gre za spor med Renato in vsemi dekleti, ne le njo. Vsaka naj bi pač mislila s svojo glavo.

Alja je kljub temu priznala, da si je vtis o Renati ustvarila tudi na podlagi mnenja sotekmovalk, saj v skupini težko preživiš, če greš proti vsem. A blondinka je vseeno zatrdila, da si je partnerja za naslednje štiri dni izbrala sama, po svoji volji. Glede na to, kako dobro se ujameta z Blažem, ji vsekakor verjamemo ...

Renata se je puncam zdela premočna
Renata je Paradise Hotel zapustila z dvignjeno glavo in s pesmijo – vsekakor ima punca največ posluha med vsemi. Zapela je Ne sekiraj se in za vedno zapustila skupino bolj povezanih tekmovalcev.

Gabrijel je ob tem rekel, da Renati še ene možnosti niso dali zato, ker se je puncam zdela premočna, saj je razmišljala s svojo glavo.

Danes je dan za zmenek. Kdo bo odšel nanj in kdo se bo na novo vselil v Paradise Hotel, bomo videli ob 21. uri na Planet TV.

Priporočamo