Dva nova, oba Mitja

Dva nova, oba Mitja (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Govori.se
13. 12. 2012

Tekmovalci v Paradise Hotelu so sicer pričakovali prihod novega tekmovalca, niso pa pričakovali dveh hkrati. In obema je ime Mitja.

Da ne bo zmede z imeni, so se morali stanovalci takoj odločiti za vzdevka. Mitja iz Portoroža, ki je star 35 let in je strašno zgovoren, je tako postal Mitko, Mitja iz Celja, ki je star 31 let, pa je zdaj Mič.

Prihod novih stanovalcev je še povečal trenja med obema skupinama. Domen in Gabrijel sta se na primer takoj spoprijateljila z novincema, medtem ko sta se njuni cimri Anastazija in Sara skrivali v sobi, saj si ne želita, da bi kdo od prišlekov za sostanovalko izbral katero od njiju.

Nasprotno Deni in Filip še vedno nista dojela, da bosta morala za obstanek v igri kdaj tudi dejansko igrati. Z novincema se nista nič preveč trudila, z njima se je bolj pogovarjala le Alja in si zato prislužila Denijevo ljubosumje.

Alja Aike Deniju nikakor ne more dopovedati, da bo šel domov on ali Filip, če ne bodo taktizirali. Nekateri očitno še vedno mislijo, da so zgolj na počitnicah ...

Nocoj je čas za zmenek, nanj pa bo tokrat odšla Dragica, ki se je z Mitkom in Mičem dobro ujela. Vse upravičeno skrbi, saj bosta morala Paradise Hotel očitno zapustiti dva fanta, in ne le en. Se obeta nov preobrat?

Priporočamo