Fantje najbolj zaupajo Anastaziji

20. 11. 2012

Pandorina skrinjica je razkrila, da fantje najbolj zaupajo Anastaziji, še bolj presenetljivo pa je odkritje, da gre Sara v nos še nekomu v Paradise Hotelu, ne le Renati ...

Pandorina skrinjica je tokrat poskrbela za napetost. Vsi so predvidevali, da bo na tapeti Alja, saj vse skrbi, za koga se bo odločila pri izbiri partnerjev.

A bolj presenetljiva so bila vprašanja, namenjena Sari. Eno od njih se je glasilo, kako se počuti v vlogi vodje, na kar je blondinka odgovorila v pričakovanem diplomatskem in izmikajočem se tonu. Renati to ni bilo všeč, saj si želi direktnosti. A hkrati je Renata tako ugotovila, da je v hiši še nekdo, ki mu gre Sara v nos. A kdo je to?

Renata je medtem povedala, da nima nobene nove taktike, saj se ji preprosto ne ljubi več. Misli, da zaradi iskrenosti vedno deluje grda, zato je vrgla puško v koruzo.

Veliko vlogo v Paradise Hotelu ima zaupanje, zato ni čudno, da so se vprašanja dotikala tudi tega. Odgovori so dali slutiti, da je najbolj zaupanja vredno dekle Anastazija, saj sta jo omenila tako Gabrijel kot Deni.

Tudi Anastazija je dejala, da najbolj zaupa Gabrijelu, medtem ko Lili zaupa le Gregorju. Renata je v svoji vlogi izobčenke kot zaupanja vredno imenovala Aljo, saj druge stanovalce že pozna.

Suzana je ob Pandorini skrinjici ugotovila, da je Anastazija všeč največ fantom, opazila pa je tudi kemijo med Anastazijo in Gabrijelom.

To, da medsebojna všečnost obstaja tudi med Aljo in Blažem, pa je verjetno jasno marsikomu. Naslednja izbira partnerjev bo očitno zelo zanimiva ...

Priporočamo