Filip domov poslal Suzano

Vir: Govori.se
24. 11. 2012

Trinajsti dan v Paradise Hotelu je poskrbel za presenečenje, saj je Filip dobil nalogo in posledično Suzano poslal domov.

Dan je bil za tekmovalce poln preizkušenj. Veliko je razkrila že naloga, da morajo tekmovalci izbrati med dvema Sarama, še več pretresov pa je povzročila naloga, ki jo je dobil Filip.

Na izbiro je namreč dobil možnost A in B. Izbira A je pomenila, da se v njegovo sobo vseli Sarč, on dobi imuniteto, Suzana pa takoj zapusti Paradise Hotel. Opcija B je medtem pomenila, da gre Suzana kot tretje kolo k drugemu paru, on pa ostane sam in nima imunitete.

Filip se je odločil za opcijo A in poslal Suzano domov. Ta je seveda razumljivo razočarana, saj je mislila, da bo prišla vsaj do finala, ker se pač z vsemi dobro razume.

Kristalno jasno je, da v Paradise Hotelu ni nihče varen in mogoče so novinci končno dobili dobro priložnost proti staroselcem, ki so se obnašali kot člani klana, ki ga nihče ne more razdreti.

Tekmovalci očitno še vedno niso dojeli, da morajo igrati v dvojicah, ne skupinsko. A glede na to, da sta se po prepiru po Suzaninem odhodu formirala dva tabora, lahko pričakujemo pester izločitveni večer ... Sta na tnalu res samo Deni in Domen?

Priporočamo